Üdvözöljük a Szív Óvoda honlapján !

AKTUÁLIS INFORMÁCIÓK AZ ÓVODAI BEIRATKOZÁSRÓL

A koronavírus-járvány miatt kihirdetett veszélyhelyzet nyomán a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai beiratkozásokról a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat rendelkezik.
A jelenlegi rendkívüli helyzetben az óvodai beiratkozás e-mailen vagy telefonon keresztül történik.

  • Amennyiben a szülő, törvényes képviselő a lakcímkártya alapján kötelező felvételt biztosító (körzetes) óvodába kívánja beíratni gyermekét, nincs teendője, mert a gyermek automatikusan felvételre kerül. Ennek ellenére tisztelettel kérjük, hogy telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot velünk. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor.
  • Ha a szülő, törvényes képviselő nem a kötelező felvételt biztosító óvodába szeretné gyermekét beíratni, akkor erre irányuló szándékát SZÁNDÉKNYILATKOZAT formájában e-mailben vagy telefonon az általa választott óvoda vezetőjének
                                        2020. április 2 – április 17. között
    kell eljuttatnia. A Szándéknyilatkozatban a kötelező felvételt biztosító óvoda (körzetes óvoda) nevét és címét kérjük megadni. A beiratkozáshoz szükséges iratok bemutatására a gyermek első óvodai nevelési napján kerül majd sor.

Körzetünket megtekintheti honlapunkon az Óvodai körzethatár menüpontban.

Abban az esetben, ha bennünket választ, az alábbi elérhetőségeken várjuk jelentkezését:

Szakácsné Nagy Zsuzsanna óvodavezető
szivovoda@szivovoda.hu
06-1-322-8628

A gyermek felvételéről legkésőbb 2020. április 30-ig döntünk, és erről írásban (e-mailben/postai úton) értesítjük a szülőket.

Felhívjuk a szülők figyelmét, hogy a 7/2020. (III. 25.) EMMI határozat értelmében kötelező felvételt biztosító óvodaként 2020. április 21-ig hivatalból felvesszük a körzetünkbe tartozó azon gyermekeket, akivel kapcsolatosan nem érkezett jelzés arról, hogy más óvoda felvette. Telefonon szívesen adunk felvilágosítást óvodai nevelésünkről hétköznap 8-16 között:06-1-322-8628

Várjuk jelentkezésüket!
A Szív Óvoda nevelőtestületeSzándéknyilatkozat
  Óvodánk tagja az Örökös Zöldóvoda Hálózatnak
Óvodánk tagja a Madárbarát Óvoda Hálózatnak

 www.zoldkoznapok.hu

Kalendárium


Terézváros

            VI.kerület címere
 
Webmaster: Fix Port Solution Kft.